La Fundació “La Caixa” col·labora amb el transport adaptat de Roses

L’Obra Social Fundació “La Caixa” acaba de concedir una donació de 3.000 euros a l’Ajuntament de Roses, destinats al servei de transport adaptat impulsat pel consistori des de començaments d’any. Aquesta prestació té com a finalitat possibilitar l’accés de discapacitats, gent gran i persones amb episodis temporals de mobilitat reduïda als serveis mèdics i socials ubicats a Roses, Figueres i Girona.
Donació La Caixa

Donació La Caixa

10/12/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Mitjançant aquesta donació, La Caixa ha valorat la necessitat social d’aquest transport i ha donat el seu suport a la iniciativa, amb una donació de 3.000 euros que ajudaran a pal·liar el cost de la prestació, que té un pressupost d’uns 20.000 euros anuals.

 

Des de la seva posada en funcionament el passat mes de gener, el transport adaptat de Roses ha prestat prop de 200 serveis. Amb la seva implantació, l’Ajuntament posa a l’abast de les persones amb mobilitat reduïda una opció de transport que té per objectius cobrir les seves necessitats de desplaçament, facilitar la seva assistència als serveis especialitzats i millorar-ne el seu desenvolupament i integració.

El servei de transport adaptat s’ofereix de dilluns a divendres de 10 a 18 h. Les persones interessades a fer-ne ús han d’adreçar les seves sol·licituds al Departament e Benestar Social de l’Ajuntament (situat a la Casa del Mar).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document