La Fundació Roses Contra el Càncer rep un ajut de 2.000 euros

Aquest matí, la sala d’actes de l’Ajuntament de Roses ha acollit l’acte d’entrega d’un donatiu de 2.000 euros que la Fundació Antoni Serra Santamans ha fet a favor de la Fundació Roses Contra el Càncer. Amb aquest ajut la fundació benèficoassistencial, pertanyent a la Mútua d’accidents ASEPEYO, vol col·laborar al finançament dels serveis i tasques de suport que l’entitat rosinca ofereix als malalts de càncer.
Foto lliurament

Foto lliurament

13/04/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Ajuntament de Roses, com a ens associat a la Mútua ASEPEYO, va ser informat fa uns mesos dels ajuts que aquesta entitat concedeix per al desenvolupament de projectes socials i assistencials. Un cop estudiada la memòria d’activitats i documentació presentada per la Fundació Roses Contra el Càncer, aquesta associació ha estat seleccionada per la Comissió de la Fundació Antoni Serra Santamans com a beneficiària d’un ajut econòmic per valor de 2.000 euros.

La Fundació Roses Contra el Càncer és una institució privada sense afany de lucre constituïda a Roses l'any 1998 i és membre de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer (FECEC). Entre les accions que desenvolupa, destaquen el suport econòmic, psicològic, moral i social als malalts de càncer de la població de Roses, així com als familiars d'aquests. D’altra banda, amb l’organització de diferents actes al llarg de l’any, realitza també una important tasca de conscienciació i sensibilització sobre les conseqüències d'aquesta malaltia.

L’entrega de la subvenció ha anat a càrrec de Yuri López, director de Mútua Asepeyo de l’Alt Empordà en representació de la Fundació Antoni Serra Santamans. Ha recollit el taló en nom de la Fundació Roses Contra el Càncer, la seva presidenta, Sílvia Danés. A l’acte també ha assistit l’alcalde de Roses, Carles Pàramo.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document