La Fura dels Baus ofereix el seu espectacle SUB a Roses

El proper dissabte (23 d’agost), la Fura dels Baus oferirà al Port de Roses el seu espectacle SUB. Després d’una gira per diferents ports de l’estat, el NAUMON atracarà al port pesquer de Roses per presentar el seu espectacle SUB, en referència al submòn, a l’espai submarí, soterrani i al món obscur i clandestí.
fura baus

fura baus

21/08/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Naumón és el vaixell de càrrega norueg que la Fura va comprar l’any 2003, amb la intenció de convertir-lo en un "escenari flotant" que els permetés desenvolupar la tasca de distorsió sensitiva que requerix les seves idees. El públic es veu obligat a descendre fins a situar-se uns metres per sota de la línia de flotació on, enmig de la foscor, els assistents se submergeixen, literalment, en un món deslligat de la terra.

L’espectacle és una posada en escena de les forces contradictòries de l’home. De la seva permanent temptació de domini i manipulació, que l’arrossega a la destrucció de la natura i de si mateix, però també de la vida que alberga en el seu interior, com una petita flama amagada.

El preu de les entrades és de 24 € (anticipada, reservant a
www.naumon.com), i de 27 € el mateix dia taquilles.

Espectacle no recomanat per a menors de 15 anys. S’informa que els actors utilitzen pigments i colorants que poden ocasionar taques.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document