La guitarra esdevé protagonista absoluta del nou Festival de Música de Roses

El Festival Internacional de Guitarra de Roses neix amb l’objectiu de ser escenari dels molt diversos matissos i manifestacions que és capaç d’oferir l’apassionant món de la guitarra.
Manuel Barrueco

Manuel Barrueco

24/07/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la intenció de mostrar aquesta versatilitat i riquesa, la tria de concerts que integren la programació de la primera edició del Festival ja intenta diversificar-se al màxim, presentant artistes i formacions d’estil molt contrastat.

El programa del Festival s’obrirà demà, 27 de juliol, amb el trio format per Feliu Gasull (guitarra), Olvido Lanza (violí i veu) i Dimitri Psonis (percussió).

El 3 d’agost Carles Benavent (col·laborador habitual de Paco de Lucía) i Josemi Carmona (guitarrista de Ketama), oferiran al públic rosinc una demostració del seu art flamenc amb l’espectacle Sumando, nom del disc realitzat mà a mà entre els dos guitarristes després de més de dos anys d’experimentació i treball musical.Manuel Barrueco
és un dels intèrprets de guitarra més interessants de l’actual panorama internacional. El seu concert a Roses (9 d’agost) esdevé una oportunitat única per gaudir de la seva interpretació, tant en solitari com acompanyat per la formació Cuarteto Latinoamericano.El destacat guitarrista i compositor Toti Soler, amb una llarga trajectòria musical entre la qual destaca el seu treball conjunt amb el poeta, cantant i actor Ovidi Montllor, arribarà a Roses el 17 d’agost.El Festival vol donar entrada a joves i destacats intèrprets, com el Quartet Galiu, que tancarà el Festival de Roses el 24 d’agost, acompanyat de violoncel i guitarra.Tots els concerts tindran lloc a l’església de la Ciutadella de Roses, a les 10 de la nit. Les entrades anticipades es poden comprar a les taquilles del recinte. El preu del concert que Manuel Barrueco oferirà el 9 d’agost és de 15 €, mentre que la resta de concerts tindrà un preu de 10 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document