La incorporació de set nous agents permet posar en marxa el servei de policia de barri al centre de Roses

La Policia Local de Roses ha incorporat aquesta setmana set nous agents al seu servei. Aquesta nova dotació ha permès que, des del passat dilluns, hagi entrat en funcionament al centre de la població un nou servei de policia de proximitat encarregat del patrullatge i vigilància dels carrers comercials durant els horaris d’obertura d’establiments. L’objectiu és garantir la màxima seguretat tant a comerciants com als ciutadans en el moment de realitzar les seves compres.
nous agents

nous agents

18/12/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els nous efectius es van incorporar al servei de la població el passat dilluns, on treballaran inicialment en pràctiques fins al seu pas per l’Institut de Seguretat de Catalunya (l’anteriorment anomenada Escola de Policia de Catalunya), previst per al proper mes de setembre.

Amb aquest increment de plantilla el govern municipal vol actuar en conseqüència amb l’important augment poblacional experimentat a Roses en els darrers temps, i donar així resposta a les necessitats en matèria de seguretat que aquest creixement implica. Per aquest motiu, el nou personal incorporat entre el període 2007-2008 ha suposat un increment del 25% dels efectius de la policia rosinca.

Una de les fites marcades és l’establiment de nous serveis de policia basats en la proximitat amb la ciutadania, com el servei implantat al passeig de Roses durant l’estiu o l’actual incorporació de policia de barri al centre de la població. La finalitat és la d’oferir un servei a peu de carrer, on els agents tenen una presència molt propera als veïns i veïnes

Una altra de les novetats en matèria policial que s’acaba d’implantar a Roses, és el nou patrullatge mixt entre Policia Local i Mossos d’Esquadra, el qual permet optimitzar els serveis que ofereixen ambdós cossos, ja que permet el traspàs immediat d’informació i avisos, així com una major dotació i presència al carrer gràcies a la compartimentació d’efectius.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document