L’ Institut Cap Norfeu de Roses organitza el 3r cicle de conferències per a famílies

A partir de la propera setmana, l’institut Cap Norfeu de Roses inicia un cicle de xerrades dirigit a les famílies que tindrà lloc al llarg del mes de maig al centre. El reconegut psicòleg i escriptor Antonio Bolinches, serà l’encarregat d’iniciar el cicle, a qui seguiran la responsable de relacions amb la comunitat educativa de Mossos d’Esquadra, Júlia Castaño, i la psicòloga Carina Maymí.
Antonio Bolinches

Antonio Bolinches

28/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Dijous 5 de maig (20 h), el psicòleg clínic, sexòleg i escriptor Antonio Bolinches, iniciarà el cicle amb la conferència "Peter Pan pot créixer: Afavorir la responsabilitat dels adolescents o sobreprotegir-los?". Antoni Bolinches és conegut per les seves habituals col·laboracions amb programes radiofònics com El Suplement, Versió Original, Sexe Savi o l’Ofici de Viure, així com d’altres televisius com Mil·lenium o Els Matins de Josep Cuní. Entre els títols publicats per aquest autor es troben "La felicitat no té preu","Els colors de la vida", "El sexe savi", "Diez recetas para mejorar el mundo", i "Deu mestres i un aprenent".

La següent xerrada tindrà lloc el dijous 12 de maig, i abordarà un tema de gran actualitat i interès entre pares i mares d’infants i adolescents, com són les situacions de risc que es poden produir amb l’ús de les noves tecnologies. Anirà a càrrec de Júlia Castaño, responsable del departament de Relacions amb la Comunitat Educativa dels Mossos d’Esquadra qui, sota el títol "Xarxes socials: a internet posa-hi seny", aportarà informació que ajudi a les famílies a prevenir situacions de risc i a resoldre dubtes amb rigor i professionalitat.

Per últim, la conferència "L'adolescència: llibertat i límits (dijous 19 de maig)", tancarà aquest cicle abordant les relacions entre família i adolescents i la gestió del temps. Serà impartida per la psicòloga Carina Maymí.


Totes les xerrades tindran lloc els dies indicats a les 20 h, a l’Institut Cap Norfeu de Roses, i estan obertes a tothom que desitgi participar.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document