La música de pel·lícula obre el nou cicle Moments Musicals de Roses

La música de pel·lícula serà la gran protagonista del primer concert de la nova edició del cicle Moments Musicals, que arrencarà el proper diumenge 31 d’octubre al Teatre Municipal de Roses. L’actuació, que porta per títol “Films i Música. Les millors bandes sonores”, anirà a càrrec del grup Magnasco Movie Quartet, que ha actuat arreu del món amb un gran èxit de públic i crítica. El concert tindrà lloc a les 19 h.
Magnasco Quartet

Magnasco Quartet

28/10/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant el concert, s’oferirà un recull de les bandes sonores més famoses, entre les quals s’interpretaran Un americà a París, La llista de Schindler, Doctor Zivago, La vida és bella, entre d’altres. El concert és un viatge a través de la producció musical cinematogràfica amb la música clàssica dels nostres temps amb obres de Morricone, Gardel, Rota i Sting.

El cicle continuarà el proper diumenge 14 de novembre amb l’actuació "El poder del cant" de la mà de la soprano Felicitas Fuchs i al pianista Bernard Lanskey al piano, que interpretaran obres de Schumann i Brahms. Moments Musicals seguirà el 12 de desembre amb el concert del pianista Dimitris Saroglou, que oferirà a Roses l’actuació "Chopin en clau de jazz", un homenatge al compositor polonès i una picada d’ullet al jazz.

Tots els concerts tenen lloc a les 19h i compten amb l’organització de l’Ajuntament de Roses i la producció direcció artística i comunicació d’Opus Artis. Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€. Per a reserves o informació sobre les entrades cal contactar amb les oficines del teatre de dilluns a divendres de 10 a 14h al telèfon 972 152 532 o bé a
tmr@roses.cat

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document