La pel·lícula Morir en tres actes s’incorpora a la programació del Cine Ciutadella de Roses

L’Ajuntament de Roses ha incorporat al programa previst dins el cicle Cine Ciutadella que es realitza a la població durant la temporada d’estiu, la projecció de la pel·lícula Morir en tres actes, del director David Pujol. El film, ambientat a Roses i protagonitzat per Abel Folk, Aida Folch i membres del Grup de Teatre de Roses, es podrà veure a la Ciutadella els propers 1, 2, 3 i 4 d’agost (22 h).
Morir

Morir

14/07/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Davant l’expectació i ple absolut de públic assolits amb la pre-estrena de la pel·lícula que va tenir lloc al Teatre Municipal de Roses el passat 16 de juny, i davant l’oportunitat que ofereix el cicle de cinema a la fresca que es projecta les nits d’estiu a la Ciutadella, el Departament de Cultura del consistori rosinc ha gestionat la incorporació del film Morir en tres actes a aquest cicle.

La projecció de la pel·lícula tindrà lloc les nits de l’1, 2, 3 i 4 d’agost, en català, tot i que amb subtítols en castellà (2 d’agost), francès (dia 3) i anglès (4 d’agost), amb la voluntat de permetre que tots els habitants de Roses que ho desitgin hi tinguin accés, així com el nombrós públic visitant i turista que allotja el municipi durant aquestes dates. L’entrada a les quatre sessions serà gratuïta.

La pel·lícula, dirigida per David Pujol, fou rodada íntegrament a Roses els passats mesos d’agost i setembre de 2010. El repertori està integrat per actors i actrius prou coneguts, com Abel Folk i Aida Folch, i pels membres del grup de teatre de Roses Anna Vicens, Enric Matarrodona i Ignasi Tomàs. La pel·lícula ha estat produïda per Estratègia Audiovisual i Nutria Produccions, en coproducció amb Televisió de Catalunya, juntament amb el suport del l’Ajuntament de Roses l’Institut Català de les Indústries Culturals.

Morir en tres actes
, tracta sobre la història d’una parella que després d’un accident es torna a enamorar utilitzant com a fil conductor el teatre. El film també és el reflex del que significa el teatre per a un grup d’amateurs, que amb esforç i tenacitat aconsegueixen mantenir vives les passions. El Teatre Municipal de Roses va ser l’escenari principal del rodatge, però també es van utilitzar altres emplaçaments com la platja, el Bulli i el magnífic paisatge amb què compta el municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document