La Piscina de Roses presenta el seu sistema de desinfecció d’aigua en un Congrés Internacional celebrat a l’INEFC de Barcelona

Els passats 20, 21 i 22 de novembre s’ha celebrat a l’INEFC de Barcelona l’11è Congrés Internacional d’Activitats Físiques, Salut i Gestió Esportiva. La Piscina de Roses ha estat seleccionada per presentar l’estudi realitzat arran de la implantació del sistema de tractament d’aigua mitjançant radiació ultraviolada (UV) a les seves piscines.
Cursos piscina

Cursos piscina

25/11/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els excel·lents resultats obtinguts durant aquest any i mig de funcionament del nou sistema de desinfecció (estalvi d’aigua en un 55 %, estalvi de gas en un 20 %, estalvi de producte químic en un 10 %, reducció de cloramines en un 50 %, major nivell de desinfecció de l’aigua, qualitat ambiental òptima...), i el fet que diversos equipaments esportius d’altres poblacions s’hagin interessat per l’experiència de la piscina rosinca, va decidir als responsables de la instal·lació a elaborar l’estudi presentat aquest cap de setmana al Congrés.

 

La presentació realitzada per la Piscina de Roses va tenir una molt bona acollida per part del públic assistent, que es va mostrar molt interessat en la implantació de les noves tecnologies en el tractament de l’aigua de les piscines per superar els inconvenients que generen els sistemes tradicionals basats únicament en la cloració.

 

L’equipament rosinc ja va presentar el seu sistema de desinfecció d’aigua en les jornades sobres piscines d’ús col·lectiu organitzades pel Consorci Hospitalari de Catalunya i DIPSALUT el passat mes de juliol, i ja són diverses les instal·lacions que han visitat l’equipament municipal rosinc interessant-se per aquesta aposta pel medi ambient i per la qualitat de l’aigua. D’altra banda, l’estudi elaborat per la Piscina Municipal de Roses es publicarà a finals d’any a la revista especialitzada d’àmbit estatal "Piscinas XXI".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document