La Piscina de Roses proposa regals saludables per a aquestes festes

Amb motiu de la proximitat de les festes nadalenques, la Piscina Municipal de Roses organitza per segon any consecutiu la campanya “Regala Piscina”. La promoció, que es mantindrà fins al proper 31 de gener de 2010, ofereix avantatges econòmics i regals tant a nous socis que es donen d’alta a la instal·lació, com a usuaris esporàdics o socis que vulguin fer un regal ben saludable.
Campanya Regala Pisicna

Campanya Regala Pisicna

04/12/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Des del passat 1 de desembre i fins a finals del mes de gener, totes les persones que s’abonin a la Piscina Municipal de Roses gaudiran d’un 50% de descompte en el preu de la seva matrícula. A més, rebran d’obsequi una samarreta tècnica amb el logotip de la instal·lació.

 

La campanya d’enguany permet també l’adquisició d’abonaments de 10 sessions a un preu molt econòmic, tant per a usuaris esporàdics com per a aquells socis que pensin en un regal original i saludable. Aquests abonaments tenen fins al final de la promoció un preu d’entre 33 i 47 euros en funció del grup al qual pertanyi l’usuari (jove, gent gran o adult) i també es complementa amb l’obsequi d’una samarreta tècnica. A més, si la persona que hagi rebut el regal vol continuar practicant esport a l’equipament, podrà abonar-se gaudint del 50 % de descompte en la matrícula.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document