La Piscina Municipal de Roses potencia el turisme esportiu

Entre els passats 22 de març i 16 d’abril, prop de 300 nedadors de diferents clubs europeus han realitzat estades esportives a Roses, on han pogut dur a terme les seves sessions d’entrenament a les instal·lacions de la piscina municipal. D’aquesta manera, l’equipament contribueix a la captació de visitants i a l’impuls del sector turístic rosinc, en aquesta ocasió a través de fórmules que incentiven el turisme esportiu.
Grup nedadors europeus

Grup nedadors europeus

20/04/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant les darreres tres setmanes, la Piscina Municipal s’ha convertit en centre d’entrenament de diferents clubs de natació provinents d’Alemanya, Bèlgica i França. Entre 250 i 300 persones de 8 entitats esportives de natació o triatló d’aquests països, han dut a terme estades (de 7 a 10 dies de durada) al municipi, on s’han entrenat diàriament en sessions de matí i tarda a la Piscina Municipal, per preparar les seves competicions esportives.

Un dels objectius d’aquesta acció és contribuir a potenciar Roses com a destinació de turisme esportiu, complementant així la seva àmplia oferta i diversificant el seus atractius, amb la intenció de captar visitants al llarg de tot l’any. Aquesta acció se suma a les activitats i competicions esportives que el departament d’Esports municipal organitza també anualment amb aquesta mateixa voluntat.

Treballant en aquesta línia, la piscina Municipal ja té confirmades les reserves de dos clubs de natació belgues més per al proper mes de juliol. Segons han manifestat els responsables d’aquests grups estrangers, els participants han valorat molt positivament l'equipament esportiu, en concret, i l’estada a Roses, en general.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document