La piscina municipal ofereix una jornada de portes obertes per donar a conèixer l’equipament

La Piscina Municipal de Roses ha organitzat per al proper dissabte 21 de març una jornada de visites amb la finalitat d’obrir l’equipament a qui encara no el conegui, així com donar-lo a conèixer als usuaris amb tots els seus detalls (tractament físic i químic de l’aigua, ús de la radiació ultraviolada per a la desinfecció de l’aigua, espais esportius, etc). Les persones interessades a participar han de reservar plaça prèviament.
Portes obertes

Portes obertes

17/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La jornada de portes obertes de la piscina s’iniciarà a partir de les 10 del matí del proper dissabte 21 de març. Les visites guiades es portaran a terme en grups d’unes 10-15 persones i tindran una durada aproximada d’entre 20 i 25 minuts. Tots els participants s’enduran un obsequi i, si porten la bossa d’esport, després de veure les instal·lacions es podran quedar gratuïtament a fer-ne ús.

Cal destacar que si alguna persona amb problemes de mobilitat vol assistir a la jornada, es comptarà amb la col·laboració de FADIR per al transport fins a la instal·lació i l’acompanyament durant la visita.

La Piscina Municipal de Roses acaba d’assolir la xifra dels 1.900 socis i compta amb una creixent participació en les diferents activitats que realitza. En l’actualitat, a més dels cursos d’activitats aquàtiques destinats a totes les edats i tipologia d’usuaris –des de classes pre-part o natació per a nadons, fins a natació terapèutica o per a la tercera edat-, la piscina ofereix més de 60 sessions setmanals i 14 tipus diferents d’activitats (spinning, aerodansa, tonificació, body mind, aerostep, estiraments, gim suau, aigua gim, etc,...)

Les instal·lacions compten amb dues piscines, una zona de relaxament i spa (amb sauna, bany de vapor, hidromassatges i solàrium natural) i una àrea d’activitats esportives dotada d’una sala de fitness- musculació i dues sales d’activitats dirigides. A més de cursos i activitats, ofereix serveis d’assessorament esportiu individualitzat, entrenaments personalitzats i compta amb especialistes com fisioterapeutes o llevadora.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document