La plaça Llevant de Roses es converteix en un nou espai lúdic i de lleure

Aquesta setmana s’han col·locat els bancs que han posat punt i final a les obres de reurbanització de la plaça Llevant de Roses, situada al centre de la població. Amb aquestes obres, es posa a disposició dels veïns del municipi un nou espai de lleure dotat de jocs infantils, zona verda i àrea de descans, que contribueix a més a l’esponjament i ordenació d’una de les zones més densificades del nucli de Roses.
pl llevant- zona de jocs

pl llevant- zona de jocs

26/09/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La plaça Llevant, entre l’Av. Montserrat i el carrer Francesc Macià, es caracteritza per una important activitat comercial i, fins ara, per l’existència de carrers amb diferents amplades i alçades, que suportaven un elevat trànsit de vehicles. El projecte de reurbanització que s’acaba d’executar ha servit per millorar paisatgísticament tot aquest espai, a més de fer-lo més accessible i agradable a veïns i vianants.

Entre les obres realitzades, s’ha incorporat una àrea de jocs infantils amb paviment elàstic amortidor de caigudes, s’ha potenciat la zona d’arbrat que ja existia amb nou enjardinament, i s’ha creat un ampli espai formigonat amb bancs on abans hi havia un carrer transitable, la qual cosa ha dotat tota la plaça d’una visió més oberta i diàfana. Una altra actuació important ha consistit en el soterrament de contenidors d’escombraries i de recollida selectiva.

El cost total d’aquest projecte ha estat de 358.000 euros, 197.000 dels quals han estat subvencionats per la Diputació de Girona, mentre que el Pla Únic d’Obres i Serveis de la Generalitat ha aportat 56.000 euros més.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document