Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / La Policia de Roses edita un tríptic recordant la importància de la col·laboració ciutadana en matèria de seguretat

La Policia de Roses edita un tríptic recordant la importància de la col·laboració ciutadana en matèria de seguretat

L’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Roses ha editat un tríptic informatiu sol·licitant la col·laboració ciutadana amb els serveis de seguretat del municipi. El fulletó, que aquests dies es distribueix a la població, subratlla la importància d’aquesta col·laboració i recorda els telèfons per contactar amb els serveis de seguretat en cas d’emergència.
Portada tríptic

Portada tríptic

16/11/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Conscients que el civisme i la col·laboració ciutadana són elements claus per mantenir una bona qualitat dels serveis i dels espais públics d’un municipi, l’Ajuntament de Roses acaba d’editar un fulletó informatiu sol·licitant la col·laboració ciutadana, en aquesta ocasió per treballar plegats en l’àmbit de la seguretat a la població.

L’escrit recorda que un avís a temps pot fer més eficient l’actuació dels serveis de seguretat en cas de necessitat, motiu pel qual s’encoratja als ciutadans de Roses a que, en cas de ser testimonis d’una conducta sospitosa, presenciar un delicte o tenir-ne indicis, posin ràpidament els fets en coneixement de la policia per possibilitar així una actuació ràpida i eficaç.

El tríptic, editat en sis idiomes (català, castellà, angles, francès, alemany i holandès) s’està distribuint aquests dies a domicilis particulars, equipaments i establiments de la població.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Portada tríptic

Documents

Fitxer Octet Stream Tríptic Seguretat Ciutadana
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet