La Policia Local de Roses amb la col·laboració del cos de Mossos d’Esquadra detenen els presumptes autors dels darrers robatoris a cases de les urbanitzacions de Roses

Amb aquesta detenció s’han resolt la majoria dels robatoris comesos entre la darrera setmana de maig i la primera de juny i s’han recuperat una gran quantitat dels objectes sostrets, un vehicle i més de 5 kilograms de haixix.
Material recuperat

Material recuperat

29/06/2010 00:00 -    
Durant la darrera setmana del mes de maig i la primera de juny es van detectar a Roses concretament a les urbanitzacions del municipi, un increment de robatoris a interiors domicilis.

A resultes d’aquest increment la Policia Municipal de Roses estableix un dispositiu de vigilància durant les nits i com a resultat d’aquest treball de vigilància s’identificà als presumptes responsable dels robatoris efectuats a diverses segones residències del municipi.

Un cop identificats els presumptes delinqüents i conjuntament amb el cos dels Mossos d’Esquadra es procedeix a la detenció de les 6 persones al domicili que tenien llogat a la zona del Puig Rom. El resultat d’aquesta operació és la detenció dels presumptes autors materials dels robatoris i les persones que es beneficiaven dels objectes robats (receptadors).

A més de la recuperació de gran part dels objectes materials sostrets en els robatoris, també s’ha recuperat un vehicle sostret a l’estranger i s’han comissat més 5 kilograms de haixix.

El regidor de Seguretat Ciutadana de Roses, Àngel Tarrero, fa un valoració molt positiva d’aquesta actuació “tan per la rapidesa en que s’han resolt els robatoris, la pràctica totalitat de l’increment detectat, com per la gran efectivitat del dispositiu desplegat” ha declarat el regidor.

Dels 6 detinguts 1 ja ha ingressat a presó a instància del jutjat de guàrdia de Figueres

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document