La policia local de Roses controlarà amb radar la velocitat a les vies urbanes

L’Ajuntament de Roses i el Servei Català de Trànsit han subscrit un conveni de col·laboració mitjançant el qual Trànsit cedeix a la policia local de Roses l’ús d’un aparell de radar. Amb aquesta mesura es volen controlar els excessos de velocitat en les travesseres i vies urbanes del municipi, i augmentar-ne la seva seguretat.
radar

radar

13/04/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Tot i ser ja operatiu, fins al moment la policia local del municipi ha realitzat un control de caràcter preventiu per informar els conductors. Està previst que la ubicació del radar, que és mòbil, es realitzi en les vies que presenten una major afluència de trànsit a més velocitat, com són l’Av. de Rhode i la Gran Via Pau Casals (accessos d’entrada i sortida al casc urbà).

Roses disposarà d’aquest radar fins a finals del mes de maig, moment en què l’aparell seguirà el seu itinerari per altres municipis col·laboradors amb el Servei de Trànsit. Es preveu tornar a disposar del servei a partir del proper mes de setembre o octubre.

El resultat dels estudis d’accidentalitat i comportament del trànsit en travesseres i vies urbanes, demostra la significativa participació dels excessos de velocitat en la producció d’accidents i, en general, de la conflictivitat del trànsit. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha valorat positivament la implicació de la policia municipal en la prevenció i detecció d’aquests comportaments de risc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document