La Policia Local de Roses detecta 2.500 kg de fruita i verdura que es venien il·legalment

La Policia Local de Roses va detectar ahir a la nit una furgoneta estacionada al carrer Toledo, des d’on es duia a terme venda il·legal de fruites i verdures. Un cop identificat el responsable, es va procedir a comprovar la mercaderia emmagatzemada en el vehicle, uns 2.500 kg de gènere, i a obrir les diligències del procediment sancionador corresponent a aquesta pràctica, tipificada com a il·legal i sancionable per la reglamentació municipal.
gènere venda il·legal

gènere venda il·legal

15/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’actuació va tenir lloc pels volts de les deu de la nit, quan una patrulla de la policia municipal rosinca va detectar una camioneta al carrer Toledo, entorn a la qual es concentrava un grup de persones que adquirien fruites i verdures. Inspeccionat l’interior del vehicle, es va poder comprovar l’existència d’uns 2.500 kg de gènere, entre pinyes, melons, síndries, patates, pebrots, préssecs,...dels quals el venedor no va poder acreditar la procedència. La patrulla va detectar també que aquesta persona tenia el permís de conduir retirat per pèrdua de punts.

Atenent aquests fets, la policia local va traslladar la furgoneta fins al dipòsit municipal, i ja s’han obert les diligències pertinents: un atestat per conducció sense carnet que serà traslladat al jutjat, i un altre per la pràctica de la venda ambulant il·legal, que sancionarà el propi Ajuntament.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document