La Policia Local de Roses recupera material de pesca valorat en 15.000 euros

La Policia Local de Roses ha recuperat d’un garatge del municipi un equip de setze canyes i diversos carrets i estris de pesca robats, tots ells de gran qualitat i valorats en un total de 15.000 €. Part d’aquest equip ja ha estat lliurat al seu propietari, mentre es continuen les diligències per retornar la resta de material i per identificar el possible autor o autors del robatori. L’operació ha estat possible gràcies a la col·laboració ciutadana.
Material pesca recuperat

Material pesca recuperat

04/04/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El passat cap de setmana la Policia Local de Roses va rebre l’avís d’un ciutadà francès propietari d’una residència en el municipi, informant que havia trobat dipositat en el seu garatge una important quantitat de canyes i material de pesca. Un cop en el lloc dels fets, els agents van advertir que es tractava de peces de gran qualitat i valor econòmic, van traslladar-les a un magatzem de les dependències policials i van iniciar el procediment per verificar la seva procedència i possibles propietaris.

Les comprovacions efectuades amb el cos de Mossos d’Esquadra van permetre detectar una denúncia per robatori de canyes i material de pesca que es corresponia amb part del material recuperat. Posats en contacte amb el denunciant, i un cop efectuades les comprovacions oportunes, ja s’ha procedit al retorn d’onze de les canyes sostretes i s’ha detectat el possible propietari de la resta del material.

D’altra banda, aquesta passada matinada una patrulla "albatros" (Policia Local i Mossos d’Esquadra), ha detingut al carrer Ramon Llull de Roses tres individus per una temptativa de robatori. Aquesta detenció també ha estat possible gràcies a un veí de la zona, que va avisar la policia local en detectar la conducta sospitosa dels tres detinguts.

La Policia Local de Roses agraeix, un cop més, els avisos i col·laboració rebuts per part de la ciutadania, implicació que considera clau en la resolució de casos com aquests, de molt difícil detecció sense aquesta intervenció ciutadana.

Un altre robatori recent resolt amb èxit per la Policia Local ha estat la recuperació, el passat divendres 30 de març, d’un vehicle marca Peugeot que havia estat sostret a França. Una actuació dels agents rosincs va permetre detectar el vehicle al carrer Collsacabra de la urbanització de Mas Matas. Les indagacions amb la policia francesa han permès trobar al propietari, a qui ja s’ha informat de la recuperació del seu vehicle.

La passada setmana, es recuperaren també de l’interior d’un vehicle una quinzena de pernils pota negre valorats en prop de 3.000 €, que havien estat robats d’un establiment del carrer Mainada del municipi. L’actuació de la policia municipal va permetre la detenció del propietari del vehicle per un delicte de robatori amb força.

El regidor de seguretat ciutadana de l’Ajuntament de Roses, Àngel Tarrero, s’ha mostrat molt satisfet per la resolució d’aquests darrers casos i ha volgut fer arribar la seva felicitació als agents de la policia rosinca i els encoratja a continuar treballant en aquesta línia.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document