La Policia Local de Roses recupera quatre 4 ciclomotors robats

La Policia Local de Roses ha recuperat en els darrers sis dies un total de quatre ciclomotors robats. L’actuació forma part de la campanya de detecció de vehicles sostrets que la policia rosinca porta a terme de forma periòdica i que en actuacions recents ha permès ja la recuperació de set cotxes i quatre ciclomotors més.
01/02/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En el present dispositiu, el primer ciclomotor detectat es va trobar el dia 24 de gener en un dels carrers de la urbanització del Mas Oliva. La resta d’actuacions van tenir lloc el passat dissabte 30 de gener, en què es van recuperar un ciclomotor al matí i dos més a la tarda. La tasca policial desenvolupada va permetre localitzar un grup de menors que podrien estar relacionats amb els fets, als quals es va prendre declaració.

Els testimonis d’aquests joves ha permés identificar al pressumpte autor dels robatoris, en la localització del qual treballa actualment la policia rosinca. Paral·lelament, els agents estan realitzant també les gestions pertinents per a la devolució dels ciclomotors als seus propietaris, dos dels quals ja han estat retornats.

El servei impulsat per la policia de Roses consisteix en un control i seguiment específics d’aquells vehicles que apareixen als carrers de la població i que, ja sigui pel lloc d’estacionament, per les característiques pròpies del vehicle, etc, presenten indicis que puguin haver estat robats. En aquests casos, els agents recullen el número de placa i realitzen un seguiment informàtic i les investigacions oportunes per detectar possibles denúncies per sostracció. La campanya ha permés ja recuperar en els darrers mesos quatre
ciclomotors més i set cotxes, quatre d’ells de gamma alta.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document