La Policia Local recupera 4 bicicletes robades

La Policia Local de Roses ha recuperat aquest matí en un carrer de la població quatre bicicletes presumptament sostretes. La policia treballa ara per trobar els propietaris i poder procedir a la devolució del material, valorat en uns 3.000 euros.
Bicicletes recuperades

Bicicletes recuperades

09/08/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Tot i que un dels serveis que realitza la policia rosinca amb actuacions periòdiques és la campanya de detecció de vehicles sostrets, la recuperació d’avui és fruit de la col·laboració ciutadana, ja que la detecció d’aquest material ha estat possible gràcies a l’avís rebut d’un veí de la població.

Els fets han succeït a primera hora del matí, quan un testimoni ha alertat a la Policia Local que estava veient com un noi traslladava bicicletes de forma sospitosa al carrer Canigó de la població. Una patrulla s’ha personat immediatament al lloc dels fets, on els agents han pogut identificar a un jove de Roses amb diversos antecedents, que no ha estat capaç d'explicar la procedència de les bicicletes.

El material, valorat en una primera aproximació econòmica en uns 3.000 euros, ha estat traslladat a un magatzem de les dependències policials, on restarà dipositat fins que pugui ser retornat. Aquest mateix matí la policia local ha iniciat les gestions necessàries per identificar-ne els propietaris, i procedir a la devolució de les bicicletes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document