La Policia Local rescata una banyista a l’espigó de Santa Margarida

La matinada del passat divendres 19 de juny, un agent de la Policia Local de Roses va rescatar una banyista en les immediacions de l’espigó de Santa Margarida, després que sortís a nedar des de la platja de La Rubina on es trobava amb un grup d'amics. La noia va ser traslladada immediatament a l’Hospital de Figueres amb símptomes d’hipotèrmia.
19/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els fets van succeir als volts de les 3 de la matinada del 19 de juny, quan una patrulla de la Policia Local, informada de la desaparició d’una banyista a la platja de la Rubina, es va personar a l’espigó de la bocana de Santa Margarida per inspeccionar el canal que separa els termes municipals de Roses i Castelló d’Empúries.

En arribar a la punta de l’espigó els agents van localitzar mar endins, a uns 200 metres aproximadament del moll, una jove que demanava auxili. Els agents van procedir a informar als serveis de rescat i urgències que es trobaven a la banda d’Empuriabrava, però atenent la petició d’auxili de la noia que cridava que estava esgotada i no podia aguantar més, un dels agents rosincs es va llençar a l’aigua per rescatar-la.

Quan l’agent, amb la noia, era a uns 15 metres aproximadament de l’espigó, es va acostar l’embarcació de Salvament Marítim, que els va recollir i conduir fins a la bocana de l’espigó de Santa Margarida, on esperava l’ambulància que va traslladar la jove a l’Hospital de Figueres, ja que presentava símptomes d’hipotèrmia i rampes a les cames.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document