Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / La policia municipal incrementa els seus efectius

La policia municipal incrementa els seus efectius

La plantilla de la Policia Local de Roses ha incrementat els seus efectius amb la incorporació de tres nous agents. L’acte de pressa de possessió de càrrec per part dels nous policies va tenir lloc el passat 23 de setembre, durant l’acte de celebració de la Festa de la Policia que el consistori rosinc organitza anualment.
Parc mòbil

Parc mòbil

06/10/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A més de la incorporació al servei actiu d’aquests tres agents, els quals han superat amb èxit el curs de formació i pràctiques de l’Escola de Policia de Mollet, la plantilla s’ha vist incrementada amb tres noves places.

Amb aquestes noves ampliacions, la plantilla total destinada al servei de Policia Municipal comptabilitza en el moment actual un total de 44 treballadors. Entre ells, es troben 1 inspector en cap, 1 sots-inspector, 1 sergent, 7 caporals, 26 agents, 4 conductors de grua i 4 auxiliars administratius.

D’altra banda, també s’ha incrementat el parc mòbil destinat a la policia amb la incorporació de quatre nous vehicles (un cotxe patrulla, una grua i dues motos). El cotxe i la grua s’han adquirit pel sistema de renting a quatre anys, per tal de garantir l’òptim estat i manteniment dels vehicles en tot moment.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Parc mòbil
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet