La Revista de la Festa Major de Roses proposa un interessant concurs per conèixer la vila

Des d’aquest matí (divendres 1 d’agost), les dependències municipals de l’Ajuntament de Roses han posat a disposició dels veïns del municipi la Revista de la Festa Major 2008. En la present edició, es proposa un interessant recorregut fotogràfic per diferents indrets de la vila, i es recullen articles, reportatges i poesies dedicades a Roses.
Revista Festa Major

Revista Festa Major

01/08/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La Revista de la Festa Major proposa un interessant joc entre tots els vilatans, consistent en "redescobrir" la vila a través de la selecció de diferents indrets i racons, més o menys coneguts. Així, a través de 27 fotografies realitzades sota la visió particular de la fotògrafa local Rosi Díaz (Roxitao), es proposa als vilatans reconèixer -o potser descobrir- diferents espais de Roses.

Els veïns i veïnes interessats poden participar fins al proper 5 de setembre, presentant la seva butlleta (inclosa a la Revista) al Departament de Festes de l’Ajuntament. Els guanyadors del concurs rebran premis consistents en material fotogràfic valorat en 400, 250 i 150 euros.

La revista compta també amb articles de Josep Maria Pastor, de l’arqueòloga-conservadora de la Ciutadella de Roses Anna Maria Puig, i del dinamitzador juvenil Edgar Tarrés. El Racó Poètic presenta enguany dues poesies de Lliberata Domingo.

La Revista de Festa Major es distribueix gratuïtament a l’Ajuntament de Roses, a l’Oficina de Turisme i a la Biblioteca Municipal.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document