La Volta Ciclista a Catalunya arriba a Roses

Demà dimarts, 19 de maig, Roses acollirà la segona etapa de la 89ena edició de la “Volta” Ciclista a Catalunya 2009 que s’ha iniciat avui a Lloret de Mar i que recorrerà el territori català fins al proper 24 de maig. L’arribada a Roses està prevista demà cap a les 16.45 h, mentre que dimecres els ciclistes sortiran de la població entorn a les 12 h del matí.
logo Volta

logo Volta

18/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El punt d’arribada de la segona etapa de la "Volta" que tindrà lloc demà a Roses ha estat fixat a l’avinguda de Rhode, concretament a l’alçada del núm. 129. Els corredors arribaran a la població altempordanesa provinents de la ciutat de Girona, després de realitzar un recorregut de 163 km.

L’endemà, dimecres 20 de maig, l’avinguda de Rhode tornarà a ser escenari de la sortida de la tercera etapa de la cursa, situada en aquesta ocasió davant de l’emblemàtic recinte monumental de la Ciutadella. La concentració de ciclistes i sortida tindrà lloc entre les 11 i les 12 del migdia.

Amb motiu de l’arribada i sortida de les dues etapes, l’avinguda de Rhode romandrà tallada al trànsit durant la realització de les diferents activitats. Concretament, dimarts es tallarà el trànsit entre la rotonda de la carretera de Vilajuïga i l’hotel Ramblamar, entre les 15 fins i les 18 h aproximadament. Al llarg del matí, es poden produir també talls intermitents ocasionats per les tasques d’instal·lació de tarimes i punt d’arribada de la cursa. Dimecres, es tallarà al trànsit el tram situat entre la rotonda de l’Oficina de Turisme i la rotonda de la carretera de Vilajuïga, a partir de les 10 i fins a les 13 h aproximadament.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document