La zona esportiva de Roses es posa en forma

L’Ajuntament acaba d’adjudicar les obres per a la propera substitució del fals sostre del pavelló poliesportiu municipal. Aquesta actuació, que tindrà un cost de 76.612 euros, passa a sumar-se als projectes de renovació d’instal·lacions esportives que el consistori té en marxa actualment, com són el tancament vertical de la pista poliesportiva o l’ampliació dels vestidors del Camp d’Esports Municipal.
Pavelló

Pavelló

04/11/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les nombroses activitats esportives que tenen lloc al Pavelló Poliesportiu de Roses, els impactes de pilota i el pas del temps, han provocat el deteriorament de les làmines que formen el fals sostre de la coberta de l’equipament, motiu pel qual l’Ajuntament ha decidit renovar-lo.

 

Les obres que ja s’acaben d’adjudicar i s’iniciaran en breu, consistiran en el desmuntatge de l’estructura de subjecció i les làmines dels 1.480 m2 de superfície coberta existents per, a continuació, col·locar una nova estructura metàl·lica d’acer galvanitzat i les plaques que formaran el nou fals sostre.

 

Aquesta actuació culminarà el projecte de renovació de la zona esportiva que s’està duent a terme en aquests moments, i que inclou la reestructuració i ampliació dels vestidors del Camp d’Esports Municipal que donarà resposta a les actuals necessitats dels equips que fan ús d’aquest equipament, i el tancament de la Pista Poliesportiva que possibilitarà un millor aprofitament de la instal·lació al llarg de tot l’any.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document