L’accés a la platja dels Palangrers es condicionarà amb una zona d’esbarjo

L’accés a la platja dels Palangrers de Roses es condicionarà properament amb la creació d’una zona d’esbarjo enjardinada, que també incorporarà una rampa d’accés a la platja que eliminarà les actuals barreres arquitectòniques. Concretament, l’espai que s’habilitarà serà el comprés entre l’aparcament i la pròpia platja, obres que comptaran amb un pressupost de 45.000 euros.
estat actual accés Palangrers

estat actual accés Palangrers

27/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’actuació preveu la construcció d’unes plataformes enjardinades que s’enfilaran des de l’aparcament fins al mur de suport de la carretera del Far, així com una rampa que conduirà fins a la sorra de la platja i que permetrà l’accés, tant del vehicle dels serveis de neteja de platges, com de les persones amb mobilitat reduïda. L’espai s’enjardinarà i es dotarà també d’una font d’aigua potable.

Amb l’objectiu d’aportar una imatge harmoniosa amb l’entorn immediat, la construcció de les plataformes es realitzarà amb murs de bloc de formigó armat revestits amb aplacat de pedra, donant continuïtat als actuals murs existents. Així mateix, la pavimentació serà de formigó rentat a l’àcid com a la resta de l’aparcament, mentre que a la zona enjardinada s’aplicarà terra vegetal, plantes arbustives i, com a acabat, sorra de platja o sauló.

D’aquesta manera, es millorarà tant la imatge com l’accessibilitat d’un dels espais més concorreguts durant l’època de bany per una bona part de la població, ja que aquesta és la primera platja de petites dimensions i desvinculada del trànsit més propera al nucli urbà.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document