L’Ajuntament adjudica les obres del Fons d’Inversió Local valorant la creació de llocs de treball

L’Ajuntament acaba d’aprovar quines seran les empreses que en els propers mesos portaran a terme les obres i els projectes inclosos en el Fons estatal d’inversió local (FEIL). En l’adjudicació dels treballs s’ha valorat especialment les empreses que garantien una major contractació de mà d’obra, la qual cosa ha permès arribar a comptabilitzar l’ocupació d’un total de 105 treballadors.
Reunió contractistes febrer

Reunió contractistes febrer

09/04/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La contractació dels nou projectes promoguts per l’Ajuntament dins del Fons Estatal d’Inversió Local (l’anomenat Pla Zapatero) ha estat sotmesa a una sèrie de criteris objectius entre els quals es puntuava amb un màxim de 50 punts el volum de mà d’obra que s’ocuparà en cadascun dels contractes, seguit de la valoració de les millores en l’execució dels projectes (30 punts), de l’ampliació del termini de garantia (15 punts) i de les propostes econòmiques fetes per cada empresa (5 punts).

Així, el consistori ha valorat per sobre de qualsevol altre criteri el de l’ocupació, amb l’objectiu de fer front a l’actual conjuntura de crisi econòmica. A més, de les 9 obres licitades, 5 s’han contractat mitjançant procediment negociat, la qual cosa ha pogut afavorir la selecció de contractistes rosincs per tal de reactivar l’economia local del propi municipi.

La realització dels nou projectes suposaran l’ocupació d’un total de 105 treballadors. D’aquests, 48 ja es troben integrats en les diferents empreses amb anterioritat a l’adjudicació dels contractes i passaran ara destinar-se a l’execució d’aquestes obres, mentre que els 57 restants són persones en situació de desocupació que seran, per tant, objecte d’una nova contractació.

Pel que fa a la inversió pressupostària que suposarà l’execució d’aquestes obres de millora de la vialitat i dels equipaments de la població, puja a un total de 3.039.438 euros, aportats en la seva integritat pel govern de l’Estat gràcies al fons d’inversió local aprovat per a la dinamització de l’economia i l’ocupació davant l’actual situació de crisi econòmica.

RESUM ADJUDICACIONS FONS ESTATAL D’INVERSIÓ LOCAL

PROJECTE

T0

T1

 

IMPORT ADJUDICACIÓ

Implantació de nou illes de contenització soterrada al front marítim de Roses

 

5

 

17

 

877.842 €

Millora del sistema de recollida de residus urbans en dos entorns del casc urbà de Roses

 

11

 

4

 

184.000 €

Reestructuració i ampliació dels vestidors del Camp d’Esports Municipal (2a fase)

 

1

 

4

 

176.332 €

Reestructuració i ampliació dels vestidors del Camp d’Esports Municipal (3a fase)

 

5

 

2

 

180.125 €

Tancament vertical i instal·lacions contraincendis Pista Poliesportiva Municipal

 

4

 

7

 

313.084 €

Obres de conservació i manteniment de paviments asfàltics en vies públiques

 

11

 

4

 

833.303 €

Obres de conservació i manteniment de paviments de voreres en el nucli urbà.

 

3

 

6

 

157.758 €

Adequació i millora de diverses voreres de les urbanitzacions de Roses

 

6

 

6

 

164.718 €

Reforma de ferm i millora de voreres d’un tram de la Gran Via i carrers adjacents

 

2

 

7

 

152.276 €

TOTAL:

 

48

 

57

 

3.039.438 €

 


  

  • TO= treballadors contractats amb anterioritat a l’adjudicació del contracte i que es destinaran a l’execució de l’obra
  • T1= treballadors en situació legal de desocupació que seran objecte de nou contracte i que es destinaran a l’execució de l’obra

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document