L’Ajuntament apropa el Síndic de Greuges al municipi

L’Ajuntament ha aprovat un conveni de col·laboració amb el Síndic de Greuges de Catalunya, amb l’objectiu d’oferir una millor atenció als ciutadans del municipi en la defensa dels seus drets en l’àmbit local. El consistori instal·larà properament una bústia d’ús exclusiu per al síndic on es podran dipositar les queixes, que seran tramitades amb la màxima celeritat per part de les dues institucions.
Visita síndic a Roses mes de novembre

Visita síndic a Roses mes de novembre

02/12/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de la visita del Síndic a Roses del passat mes de novembre, l’Ajuntament ha volgut fer un pas més en la col·laboració amb aquesta institució i en el seu apropament a la localitat. En base al conveni aprovat, el síndic oferirà a partir d’ara a l’Ajuntament una supervisió singularitzada de la seva actuació, que es concretarà en la tramesa d’un informe anual amb la situació de les queixes gestionades referents al municipi i una estadística de les consultes realitzades.

 

Les dues institucions han acordat també donar la màxima celeritat a la tramitació de les queixes presentades que afectin competències municipals, de forma que l’Ajuntament posarà a disposició del síndic els funcionaris i responsables polítics necessaris perquè informin de les circumstàncies i antecedents que fan referència a les queixes.

 

D’altra banda, el conveni estableix els diversos procediments que el ciutadà de Roses podrà utilitzar per presentar una queixa al síndic que, a més de les comunicacions habituals per correu, telèfon, web, etc, passaran a incrementar-se amb la instal·lació d’una bústia d’ús exclusiu del síndic a la planta baixa de l’Ajuntament. Setmanalment, personal del síndic retirarà les queixes dipositades per a la seva tramitació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document