L’Ajuntament atorga 35.000 euros a les entitats culturals i juvenils del municipi

L’Ajuntament de Roses acaba de concedir les subvencions que anualment destina a les entitats o associacions del municipi que desenvolupen activitats en matèria de cultura, festes i joventut, en reconeixement per la seva tasca i per l’interès social de les seves activitats. L’import total dels ajuts atorgats a les tretze entitats rosinques que han presentat sol·licitud en la present convocatòria ha estat de 34.800 euros.
activitats culturals

activitats culturals

22/12/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquesta actuació, el consistori dóna suport a les iniciatives engegades des de la societat civil del municipi, tot fomentant que aquestes adoptin un paper actiu en la potenciació de la vida cultural, les festes i les tradicions del municipi. La convocatòria està dirigida a qualsevol entitat o associació sense ànim de lucre, constituïdes i domiciliades a Roses, i destinades al foment de la cultura, les festes i la joventut.

L’import de la subvenció atorgada a cada entitat ha respost als criteris acordats a les bases de la convocatòria, com ara el programa d’activitats desenvolupat, la qualitat dels projectes, l’interès ciutadà de les activitats, la qualitat de la gestió, la trajectòria de l’entitat, o la seva participació i base social.

Les associacions beneficiades enguany han estat So Roses, Residents i Amics del Mas Fumats 2003, Colla Gegantera, Optimist, Viumúsica, Puntaires de Roses, Amics tradicions i festes de Roses, Grup de Teatre de Roses, Associació Motera Gremium Roses, Poderes Oscuros, Embranzida Jove, SUF i Amics dels Animals. Els imports adjudicats a cadascuna d’elles es poden destinar a pal·liar tant les despeses derivades de l’organització d’activitats o projectes, com del funcionament ordinari de les entitats.

Aquestes subvencions passen a sumar-se als ajuts concedits enguany pel consistori en matèria social (amb una partida dotada de 35.000 euros) i esportiva (115.000 euros).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document