L’Ajuntament continua apostant per la formació: nous cursos del PER

L'Ajuntament continua apostant per la formació amb l’organització de diversos cursos i accions formatives des de la seva Àrea de Promoció Econòmica (PER). Els dies 26 i 27 de maig tenen lloc els cursos d'higiene alimentària pel sector restauració i pel sector comerç, mentre que els cursos per a cambrers, dependents i personal de fleques i pastisseries, i els tallers per a professionals que treballen amb persones amb discapacitat, complementen aquesta àmplia oferta.
20/05/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El PER ofereix a partir del proper mes de juny cursos per a persones que estiguin treballant com a cambrers, dependents de moda i complements, o a fleques i pastisseries. Aquestes activitats s'emmarquen en el programa PROFIT del Departament d'Innovació, Universitat i Empresa de la Generalitat de Catalunya i tenen per objectiu millorar les tècniques de servei de cada ofici i l'atenció a la clientela, mitjançant l'aprenentatge de vocabulari i de les actituds i els recursos lingüístics òptims.

Amb aquesta voluntat, l'ACOR i l'àrea de Promoció Econòmica de Roses han treballat conjuntament en l'organització d'aquests cursos, oberts a qualsevol treballador d'hotel, restaurant, fleca, pastisseria, botiga de roba, sabateria, o complements de Roses. Els cursos, de 20 hores lectives i gratuïts, es faran del 7 al 18 de juny i l'horari varia en funció de l'ofici. Les persones interessades s'han d'inscriure a l'ACOR de dilluns a divendres de 9.30 a13.30h.

Una altra proposta del PER és l’organització de tres tallers dirigits a professionals que atenen persones amb discapacitat: "Resolució de conflictes", del 31 de maig a l'11 de juny; "Discapacitat i transtorns de conducta", que es desenvoluparà el mes d’octubre i "La cura del professional, la prevenció de l'estrès" al mes de novembre. Tots tres es realitzaran a la sala de formació de l'Àrea de Promoció Econòmica de Roses. Les persones interessades ja poden fer la inscripció al Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Roses.

D’altra banda, el passat dilluns 10 de maig l'àrea de Promoció Econòmica de Roses va lliurar els diplomes als participants als cursos de formació que s'han organitzat des de l'àrea: curs de cuina per a professionals, que es va impartir a l'Hotel Mediterràneo de Roses el mes de març; curs d'atenció al públic -sector comerç- organitzat els mesos de març i abril; i curs d'ajudant de cuina. En total hi han participat més de 30 persones.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document