L’Ajuntament de Roses amplia a 940 les places dels casals d’estiu per poder atendre la forta demanda

Entre les actuacions que s’organitzen a Roses durant la temporada d’estiu, l’Ajuntament atorga una especial atenció a la realització de casals destinats a nens i joves, amb els quals vol oferir una opció lúdica i esportiva de qualitat tot ajudant les famílies a conciliar vida laboral i familiar. Amb aquest objectiu de contínua millora, enguany s’ha ampliat fins a 940 el nombre de places dels casals d’estiu, per tal de poder cobrir les sol·licituds realitzades durant el període de preinscripció.
09/06/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els casals d’estiu organitzats pel consistori rosinc compten cada any amb un seguiment massiu, amb la participació de nens i nenes de totes les edats. Enguany, les propostes abasten des d’infants de 3 anys fins a joves de 16, entre la realització del casalet, els casals esportius i l’Estiu Jove. En total, el nombre de places ofertades ha ascendit a 940, en funció de les preinscripcions realitzades.

Els diferents torns d’aquests casals tindran lloc al llarg dels mesos de juliol i agost, amb horaris de matí i tarda i servei de menjador. Es realitzen en diversos escenaris (pavelló poliesportiu, CEIP Els Grecs, CAR Jove), a més de les nombroses activitats a l’aire lliure i sortides previstes.

Les activitats es divideixen en grups en funció de l’edat, adaptant-se a les característiques i necessitats pròpies de cada grup, i tenen per objectiu socialitzar i potenciar capacitats i valors diversos dels participants. Els casals municipals ofereixen un espai de trobada i diversió durant l’estiu, amb diversos recursos educatius i de lleure.

En total, els casals esportius comptaran entre juliol i agost amb 490 places per a edats compreses entre els 7 i els 14 anys, el casalet que es realitzarà a l’escola Els Grecs acollirà durant l’estiu 400 nens d’entre 3 i 12 anys, mentre que el CAR programarà l’Estiu Jove per a una cinquantena de participants amb edats compreses entre els 12 i els 16 anys.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document