L’Ajuntament de Roses aporta 15.000 € al casal d’estiu de Tramuntanets

Aquest matí l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, i el president de l’Associació Tramuntanets, Manuel Caro, han signat el conveni pel qual el consistori atorga a l’entitat una subvenció de 15.231 €, per a la realització del casal d’estiu per a nens i nenes amb discapacitats. El casal, que es realitza des de principis de juliol i durarà fins a finals d’agost, compta amb un total de 15 participants.
Signatura conveni subvenció

Signatura conveni subvenció

23/07/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Associació Tramuntanets és una associació sense ànim de lucre que organitza actes i activitats per promoure el temps lliure dels nens i nenes amb discapacitats físiques, psíquiques, intel·lectuals i/o sensorials. Per aconseguir aquest objectiu, organitza activitats lúdiques, esportives, culturals i terapèutiques al llarg de tot l’any, com ara el casal d’estiu.

Aquesta activitat compta amb el suport de l’Ajuntament de Roses, que valora molt positivament la iniciativa, tant per la possibilitat lúdica i d’entreteniment que representa per als participants, com per l’oportunitat de conciliació laboral i familiar que ofereix a les famílies i cuidadors d’aquests infants.

El casal es realitza en horari de matí i tarda a les instal·lacions de l’escola Els Grecs, i ofereix tot un seguit d’activitats lúdiques i didàctiques dirigides per 4 monitors i 5 voluntaris. A més de les activitats desenvolupades a la mateixa escola (jocs, tallers, manualitats,...), el casal compta amb la realització de sortides i visites a diferents espais i equipaments del municipi, com la Piscina Municipal, la Biblioteca Municipal per participar en una sessió de l’hora del conte, l’excursió en trenet fins al Parc de Bombers de Roses, o la participació en una sessió del Grup d’Esports Nàutics de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document