L’Ajuntament de Roses posa en marxa un concurs per escollir el Cartell de Carnaval del 2008

L’Ajuntament de Roses acaba de fer públiques les bases que regiran el Concurs del Cartell de Carnaval 2008, amb el qual es vol possibilitar que tots els ciutadans del municipi que ho desitgin, puguin presentar les seves propostes per il·lustrar i promocionar la Festa més important de la vila. El termini per a la presentació dels cartells finalitzarà el 15 d’octubre.
Carnaval de Roses

Carnaval de Roses

07/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’edició d’aquest concurs respon a la voluntat de l’equip de govern de Roses per iniciar una nova etapa pel que fa a l’elecció del cartell de Carnaval i al seu disseny, possibilitant als ciutadans l’oportunitat de convertir-se en els creadors de la imatge d’aquesta festa. El treball guanyador, doncs, serà el protagonista del material promocional que l’Ajuntament edita cada any (samarretes, pins, davantals, programes i revistes, cartells,...)

Segons estableixen les bases, el concurs està adreçat exclusivament als vilatans empadronats a Roses. Per a la confecció del cartell, que ha de ser original i inèdit, es podrà utilitzar qualsevol tècnica (il·lustració, fotografia, collages, pintura, digital, etc), i cada participant podrà presentar tantes opcions com vulgui.

Les propostes es poden lliurar a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, situada a la segona planta de l’edifici de l’Ajuntament de la plaça Catalunya, fins al proper 15 d’octubre de 2007.

Pel que fa als premis, el cartell guanyador rebrà una dotació de 600 euros, mentre que el segon i tercer classificat rebran un premi de 300 i 150 € respectivament. El veredicte del jurat, format per la Comissió de Carnaval, l’alcaldessa de Roses, el regidor de Cultura i el dissenyador municipal, es farà públic el 19 d’octubre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document