L’Ajuntament de Roses tindrà enllestit el nou mòdul de l’escola Montserrat Vayreda el proper setembre

L’Ajuntament de Roses s’ha fet càrrec de les despeses de lloguer i adequació d’un mòdul per l’escola Montserrat Vayreda amb l’objectiu que els alumnes tinguin més espai.
Inici obres mòdul

Inici obres mòdul

24/08/2011 00:00 -    
Aquesta setmana s’ha instal.lat el nou mòdul a l’escola Montserrat Vayreda de Roses. Aquesta iniciativa es va emprendre quan es va detectar la necessitat de més espai. No hi ha cap augment d’alumnes, però sí que l’espai era reduït. D’aquesta manera, el que es pretén és millorar la qualitat de l’estada dels alumnes a l’escola i poder oferir que tant la mainada com l’equip docent tinguin més espai per a la realitzar les seves tasques educatives.

Per aquesta raó, l’Ajuntament de Roses va decidir endegar les obres de preparació del terreny, que van començar el passat 3 d’agost. I ara, aquesta setmana, instal.len el mòdul que ha llogat el mateix Ajuntament. Les obres les realitza una constructura local. Tal i com ja s’ha dit moltes vegades, l’equip de govern actual aposta perquè siguin les empreses del municipi qui treballin i desenvolupin el seu projecte empresarial a Roses.

Aquest nou mòdul permetrà tenir dues aules grans, un despatx i dos lavabos, que entraran en funcionament cap a finals del mes de setembre. Amb aquesta ampliació es donarà resposta a una necessitat, tot i que el consistori rosinc continua fent les gestions necessaries perquè la construcció de la nova escola sigui una realitat el més aviat posible.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document