L’Ajuntament de Roses valorarà la contractació de mà d’obra en l’adudicació dels projectes del Fons Zapatero

Després de la reunió informativa que l’Ajuntament de Roses va oferir als constructors del municipi amb l’objectiu d’informar-los sobre els procediments i característiques de les diferents obres incloses en el Fons Estatal d’Inversió Local (l’anomenat Pla Zapatero), un total de tretze empreses han manifestat la seva voluntat de participar en els diferents concursos d’adjudicació d’aquests projectes. En el moment actual l’Ajuntament ja ha enviat les invitacions per concórrer en les diferents licitacions, que s’adjudicaran en breu.
Reunió Ajuntamet contractistes de Roses

Reunió Ajuntamet contractistes de Roses

11/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquestes tretze empreses convidades a concórrer en l’adjudicació d’obres són les que, després de la informació rebuda durant la reunió informativa del passat mes de febrer, van manifestar el seu interès a realitzar els diferents projectes inclosos en el Pla. Aquest procés és fruit de la voluntat del consistori rosinc per afavorir la contractació d’empreses del propi municipi, amb l’objectiu de crear ocupació i reactivar l’economia local.

Els contractistes poden presentar les seves propostes fins al proper divendres 13 de març. A continuació, l’Ajuntament adjudicarà les diferents obres atenent criteris objectius, entre els quals tindrà una especial atenció el volum de mà d’obra que cada empresa ocuparà per a l’execució del contracte. Així, el consistori prima per sobre de qualsevol altre criteri el de l’ocupació, amb l’objectiu de fer front a l’actual conjuntura de crisi econòmica.

Concretament, pel que fa al projecte de reforma de la Gran Via s’han enviat un total d’onze invitacions a empreses interessades, sis més al projecte de millora de recollida de residus en dos entorns del casc urbà, dotze als projectes de conservació de voreres del nucli i 3a fase d’adequació dels vestuaris del Camp d’Esports, i un total de tretze al l’adequació i millora de les voreres de les urbanitzacions de Roses.

Pel que fa a la resta de projectes inclosos en el Fons Estatal d’Inversió Local (implantació de contenidors soterrats al front de mar, 2a fase d’adequació dels vestidors del Camp d’Esports, tancament vertical de la pista poliesportiva i manteniment dels paviments asfàltics de vies públiques), es licitaran seguint procediments oberts on poden presentar-se qualsevol empresa. En aquests casos, el termini de presentació de propostes finalitza el proper 16 de març.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document