L’Ajuntament instal·la un rètol a l’entrada de la població en reconeixement a la trajectòria de El Bulli

L’Ajuntament de Roses ha instal·lat un rètol a l’accés de la població, concretament a la rotonda de Santa Margarida situada a la C-260, on expressa la felicitació del municipi al restaurant El Bulli. La intenció és retre un merescut reconeixement a El Bulli per tota la seva trajectòria, coincidint amb la seva recent distinció com a millor restaurant del món per part de la revista gastronòmica “Restaurant”.
Felicitació Bulli

Felicitació Bulli

08/05/2009 00:00 -   Departmanent Comunicació i Premsa  

Després que la prestigiosa revista gastronòmica "Restaurant" fes públic que El Bulli encapçala per quart any consecutiu la llista dels 50 millors establiments del món, fruit de l’opinió de més de 800 xefs, crítics i gastrònoms, l’alcaldessa de Roses ha volgut fer palesa la satisfacció que representa per al municipi comptar amb un establiment d’aquesta qualitat i projecció, i retre-li un merescut homenatge per tota la seva trajectòria.

Amb aquesta intenció, s’acaba d’instal·lar al principal accés a la població un rètol de 3,1 x 3,6 metres on es felicita el restaurant per la fita novament aconseguida. Tal i com ha destacat Magda Casamitjana "volem que tothom que entri a Roses sàpiga que tenim la immensa satisfacció de comptar amb el restaurant més emblemàtic del panorama mundial actual i, alhora, mostrar el nostre agraïment i reconeixement als responsables i personal de El Bulli que, dia a dia, fan possible la projecció de Roses gràcies al seu treball impecable i innovador".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document