Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / L’Ajuntament instal·larà 645 noves plaques de carrer

L’Ajuntament instal·larà 645 noves plaques de carrer

L’Ajuntament de Roses renovarà part de les plaques de denominació de diversos espais de la vila i instal·larà senyalització nova en aquells carrers que fins ara es trobaven sense placa identificativa, com és el cas de les urbanitzacions, sobretot la de de Santa Margarida i Canyelles.
antiga placa a substituir

antiga placa a substituir

12/01/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En una primera fase, s’ha realitzat un recompte dels carrers que no tenien placa, així com d’aquells altres del nucli de la població que presenten una senyalització deteriorada o amb un disseny obsolet. A continuació, s’ha portat a terme una anàlisi lingüística i metodològica de les denominacions existents, fet que ha comportat que el projecte inclogui també la substitució d’una sèrie de plaques per tal d’adaptar-les a les denominacions corresponents.

En total, s’instal·laran en tot el municipi un total de 645 plaques noves. 250 d’elles aniran penjades a paret (188 dins el nucli urbà), mentre que les 395 restants seran de tipus banderola sobre suport d’alumini, i es repartiran entre les diferents urbanitzacions del municipi i el nucli urbà.

Aquesta renovació de la senyalització comptarà amb un pressupost total de 82.349 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

antiga placa a substituir
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet