Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / L’Ajuntament instal·larà prop de 700 noves plaques de carrer

L’Ajuntament instal·larà prop de 700 noves plaques de carrer

L’Ajuntament renovarà les plaques de diversos carrers de la vila i instal·larà nova senyalització en aquells altres que fins ara es trobaven sense identificació, com és el cas de les urbanitzacions de Santa Margarida, Puig Rom i Canyelles. En el moment actual s’està duent a terme la fabricació del nou material, que es preveu que s’instal·li a partir del proper mes de desembre.
Model nova placa de senyalització

Model nova placa de senyalització

22/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En una primera fase d’aquest projecte de millora, s’ha realitzat un recompte dels carrers que no disposen de placa, així com d’aquells altres que presenten una senyalització deteriorada o amb un disseny obsolet. A continuació, s’ha portat a terme una anàlisi lingüística i metodològica dels noms que hi figuren en les actuals plaques, per tal de substituir aquelles que no s’ajusten amb les denominacions correctes.

En total, s’instal·laran en el municipi 645 plaques noves. 250 d’elles aniran penjades a paret (188 dins el nucli urbà), mentre que les 395 restants seran de tipus banderola sobre suport d’alumini, i es repartiran entre les diferents urbanitzacions del municipi i el nucli urbà.

Aquesta renovació de la senyalització comptarà amb un pressupost total de 82.000 €.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

Model nova placa de senyalització
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet