L’Ajuntament ofereix un fortfait d’activitats als grups d’estudiants que visitin Roses

L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, i la representant de Prestige Idiomes, Maria Teresa Muñoz, han signat un acord en base al qual l’Ajuntament oferirà una sèrie d’avantatges i propostes esportives i culturals als grups d’estudiants que visiten Roses de la mà d’aquest centre d’ensenyament. El projecte és una prova pilot que el consistori preveu fer extensible a altres centres i empresaris turístics de la població.
Signatura acord

Signatura acord

08/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquestes actuacions, l’Ajuntament vol oferir una proposta cultural i esportiva complementària a aquests grups d’estudiants que visiten la població, i potenciar també el seu coneixement sobre la història, cultura i serveis de Roses. El projecte funcionarà com a prova pilot, ja que la voluntat del consistori és la d'ampliar l'oferta a altres centres i empreses turístiques del municipi, per tal d'ajudar en la seva gestió a aquests sectors que porten un important nombre de visitants al municipi, proporcionant un valor afegit als productes i serveis que ofereixen i, al mateix temps, donant a conèixer el patrimoni, entorn i equipaments de Roses.

Inicialment, el consistori ofereix als grups avantatges econòmics per fer ús de les instal·lacions esportives del municipi, així com per a l’accés a la Ciutadella i al seu museu, tot i que la intenció és ampliar aquesta oferta a la resta d’equipaments i patrimoni municipal, com ara les instal·lacions del Teatre Municipal, la Biblioteca Municipal, el CAR Jove, etc.

En el pla esportiu, el consistori rosinc oferirà als grups d’estudiants que participen en els cursos i activitats organitzats per Prestige Idiomes, fer ús de les instal·lacions de la piscina municipal i del pavelló esportiu gaudint d’un descompte en les tarifes establertes. Per beneficiar-se d’aquestes propostes, els grups han de reunir una sèrie de requisits, com ara usar les instal·lacions dins un horari determinat que no interfereixi en el bon funcionament dels equipaments per a la resta d’usuaris.

D’altra banda, l’oferta cultural proposada consisteix en un descompte en l’entrada al recinte monumental de la Ciutadella i al seu museu, tant pel que fa a la realització de visites lliures com en el cas de les visites guiades.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document