L’Ajuntament renova l’enllumenat de 12 km de carrers a la urbanització del Puig Rom

L’Ajuntament de Roses està tramitant la contractació de les obres que permetran finalitzar la renovació de la totalitat de l’enllumenat públic de la urbanització del Puig Rom. Les obres, que es preveu que s’iniciïn a finals del proper mes d’octubre, estan valorades en 1 milió d’euros i posaran punt i final a l’estat de precarietat en què es trobava el servei.
Enllumenat renovat Puig Rom. 1a fase

Enllumenat renovat Puig Rom. 1a fase

23/09/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La primera fase d’aquest important projecte es va dur a terme ara fa uns mesos, amb una primera renovació de les lluminàries dels carrers Cant dels Ocells, Tordera, Francesc Alegre, Llobregat, Foix i una secció de la Pujada al Puig Rom. Ara, el consistori ha acordat realitzar les quatre fases restants en una única actuació, que suposarà la instal·lació de 534 punts de llum nous i que inclou tots els carrers que conformen la urbanització, inclosa la carretera de Canyelles.

Fins al moment, el sistema d’enllumenat del sector del Puig Rom es composava d’una xarxa deficitària amb fanals obsolets i de molt diversa tipologia, que presentaven greus mancances d’il·luminació. Les tasques de renovació tindran una durada de cinc mesos de durada i inclourà la instal·lació dels nous punts de llum i la renovació dels quadres de comandament necessaris. El projecte té en compte l’adopció de criteris d’optimització que permetin l’estalvi d’energia i l’eliminació de la contaminació lumínica.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document