L’Ajuntament reparteix bosses reutilitzables entre els consumidors per minimitzar l’impacte ambiental

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Roses repartirà un total de 5.000 bosses tèxtils entre els consumidors per tal de conscienciar-los en l’ús d’aquestes bosses reutilitzables, com a alternativa a les de plàstic. La iniciativa forma part de la campanya de minimització de residus engegada per Medi Ambient, que contempla també la substitució de la vaixella de plàstic que s’utilitza en actes públics, per una altra feta amb material de cel. lulosa, que és totalment biodegradable i no va a parar a l’abocador comarcal.
Un distintiu de la campanya

Un distintiu de la campanya

16/05/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
La cel.lulosa és un material biodegradable que s’el.limina a la planta de compostatge, reduint d’aquesta manera l’impacte ambiental que provoquen les bosses de plàstic. Aquest és l’objectiu de la campanya engegada per l’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Roses, que s’inicia el proper diumenge amb el repartiment entre els usuaris del mercat ambulant, de bosses tèxtils reutilitzables per tal de dissuadir-los de l’utilització de bosses de plàstic, que embruten el recinte i els voltants en cas de vent. Es tracta d’unes bosses en forma de moneder que, un cop desplegades, tenen una capacitat de 20 litres. Les bosses també es podran recollir al Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament de forma totalment gratuïta.
D’altra banda, i pel que fa a la vaixella feta amb material biodegradable, ja s’ha començat a utilitzar en alguns actes socials, minimitzant d’aquesta manera l’impacte ambiental que genera aquest tipus d’actes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document