Ajuntament de Roses
Sou a: Inici / Noticies / Històric / L’Àrea de Turisme de Roses s’ampliarà amb la reforma del primer pis de l’edifici de l’Av. de Rhode

L’Àrea de Turisme de Roses s’ampliarà amb la reforma del primer pis de l’edifici de l’Av. de Rhode

L’Ajuntament de Roses acaba d’adjudicar les obres consistents en la reforma de la planta pis de l’edifici on es troba ubicada l’Oficina d’Informació Turística de la població. La incorporació d’aquest nou espai permetrà la realització de serveis municipals complementaris, com ara reunions amb professionals del sector, organització d’actes o conferències, etc.
of turisme

of turisme

28/08/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les obres, adjudicades per un import total de 196.000 euros, suposaran el condicionament total de l’edifici situat entre l’Av. de Rhode i la Rda. Miquel Oliva i Prat (antiga seu del servei de Correus), després que l’any 2005 ja s’habilitessin la planta baixa, façanes i accessos del mateix com a nova Oficina de Turisme Municipal.

El projecte preveu l’habilitació d’un espai de prop de 200 m2 de superfície, mitjançant la creació d’una zona d’accés i vestíbul, dos despatxos, una sala de juntes i una sala de conferències d’uns 90 m2, amb els quals es vol donar resposta als serveis auxiliars que tant l’Àrea de Turisme com altres dependències municipals puguin precisar. Un cop iniciades, les obres tindran una durada de 4 mesos.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Imatge

of turisme
Accions del document

© Ajuntament de Roses 2013
Pl. de Catalunya, 12 - 17480 ROSES
Telf: 972 25 24 00 - informacio@roses.cat

Desenvolupament i Projecte Web per SEMIC Internet