L’autora de La Maternitat d’Elna, Assumpta Montellà, parla del seu llibre a la Biblioteca Municipal de Roses

Dijous 18 d’octubre, la Biblioteca Municipal Jaume Vicens Vives de Roses presenta el llibre La Maternitat d’Elna, d’Assumpta Montellà. L'acte tindrà lloc a les 19 h i anirà a càrrec de la mateixa autora.
Matelpt

Matelpt

16/10/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El llibre descobreix la Maternitat d’Elna, una institució humanitària situada al Rosselló (Catalunya Nord) i fundada l’any 1939 per la suïssa Elisabeth Eidenbenz, on hi van néixer uns 600 nens. En la seva majoria, eren fills de refugiades de la Guerra Civil Espanyola que estaven internades en els camps propers a Elna (Sant Cebrià de Rosselló, Argeleres, Ribesaltes), on malvivien en condicions penoses.

La historiadora Assumpta Montellà va escriure el llibre La Maternitat d’Elna l’any 2006. Per fer-ho, es va desplaçar a Àustria i va conèixer personalment Elisabeth Eidenbenz. El proper dijous, els lectors de Roses tindran l’oportunitat de conèixer aquesta experiència i la història de la Maternitat, de la mà de la pròpia autora.

Aquesta activitat forma part del cicle de presentacions plantejat des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses, amb el qual es vol oferir al públic rosinc la presentació mensual d’un llibre a la biblioteca, dins la programació cultural complementària que ofereix aquest equipament.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document