L’èxit d’inscripcions al Karnablank de Roses fa que es traslladi al Pavelló Poliesportiu

L’elevat nombre d’inscripcions comptabilitzades fins al moment per participar en el casal organitzat per l’Ajuntament de Roses durant la setmana blanca, el Karnablank, ha motivat que el consistori hagi decidit el seu canvi d’emplaçament. La realització del casal, que tindrà lloc entre els propers 28 de febrer i 3 de març, es trasllada de la plaça Frederic Rahola al Pavelló Poliesportiu, dotat d’un major espai.
Karnablank

Karnablank

23/02/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

 

L’èxit d’inscripcions per participar en el casal assolit en només dos dies d’inscripció, ha fet reconsiderar la seva ubicació als organitzadors, que han decidit el seu trasllat al pavelló municipal. El nou espai reuneix les condicions d’espai i confort necessàries per acollir a tot el volum de nens i grups previstos, i per definir i adaptar els diferents espais necessaris per realitzar-hi les activitats específiques programades, que giraran entorn a la festa del Carnaval (tallers, jocs, manualitats, etc).

El Karnablanc tindrà lloc entre els propers 28 de febrer i 3 de març, en horari de 9 a 13 h, i està adreçat a nens i nenes amb edats compreses entre els 3 i els 8 anys. Les inscripcions es poden realitzar fins al proper divendres 25, al mateix Pavelló Poliesportiu. El preu és de 15 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document