L’èxit de les visites al port i a la llotja de peix de Roses fa ampliar l’oferta

Les visites guiades que es realitzen els divendres al port pesquer i a la llotja de peix de Roses es veuen ampliades aquest mes d’agost amb la realització d’una sessió extra setmanal, que tindrà lloc tots els dimarts. D’aquesta manera, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses vol donar resposta a la forta demanda de visitants interessats a participar en aquesta experiència.
Visites port

Visites port

02/08/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant els mesos de maig, juny i juliol de 2011, un total de 220 persones han participat en les visites al port i a la llotja, les quals permeten conèixer la cultura marinera de Roses. Atès el gran èxit de participació, principalment durant el mes de juliol, el consistori ha decidit ampliar el nombre de visites que fins ara es feien únicament els divendres, oferint l’activitat també els dimarts. L’horari d’inici de la visita es manté a les cinc de la tarda, moment de l’arribada dels vaixells de pesca al port rosinc i de la realització de la subhasta de les captures.

Els interessats a participar en aquesta activitat han de fer reserva prèvia a l’oficina de turisme de Roses. Les visites, que es fan en quatre idiomes (català, castellà, francès i anglès), són de pagament i tenen un preu de 5 euros per als adults i 3 euros per als nens d’entre 6 i 17 anys.

Les visites tenen lloc entre els mesos de maig i octubre i que ofereixen l’oportunitat de conèixer la cultura marinera, els diferents sistemes de pesca, les espècies pròpies del nord de la Mediterrània i els processos posteriors de comercialització i distribució del peix.

La pesca és una activitat que ha marcat durant segles l’estil de vida de Roses i constitueix la base de la reconeguda gastronomia local. Per això, l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Roses impulsa aquestes visites, com una excel·lent oportunitat per a descobrir els secrets mariners i comprendre els orígens de l’actual identitat de la vila.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document