L’edifici d’educació infantil del CEIP Vivens Vives s’ampliarà el proper curs

L’Ajuntament de Roses ha aprovat la reforma i ampliació de l’edifici destinat a les aules de P3, P4 i P5 de l’escola Jaume Vicens Vives. Amb la realització d’aquestes obres, que s’iniciaran el proper curs escolar, les sis aules d’infantil existents ampliaran la seva superfície i s’incorporaran nous espais per acollir serveis com l’aula de logopèdia i altres activitats de suport.
ampliació vives

ampliació vives

31/07/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb la realització d’aquest projecte, les aules passaran a augmentar substancialment la seva superfície, ja que passaran dels 48m2 actuals als 65 m2. A més, totes elles condicionaran els seus accessos i sortides a l’exterior, milloraran la il·luminació i la ventilació naturals, i es dotaran de lavabos annexes per a l’alumnat.

El projecte preveu també la incorporació d’una aula destinada a les activitats de logopèdia, una sala de professorat, dues aules de suport i un espai polivalent independitzable de 70 m2. Pensant en l’adaptació i funcionalitat de l’edifici, aquesta sala polivalent estarà dotada de grans obertures plegables que, en cas de necessitat, permetran la seva ampliació amb el vestíbul i passadissos adjacents.

Per últim, l’accés i el porxo existents es condicionaran, s’incorporaran dues sales per a instal·lacions, dos serveis fora de les aules, i es renovaran totes les instal·lacions i paviment de l’edifici.

En total, l’edifici passarà a incrementar la seva superfície útil en més de 250 m2. El projecte està pressupostat en 531.000 euros, 522.000 dels quals seran subvencionats per la Generalitat de Catalunya.

Les obres s’iniciaran el proper curs escolar i tenen una durada prevista de 8 mesos. Durant la realització d’aquests treballs, l’alumnat del cicle d’infantil del centre es reubicarà als mòduls prefabricats que l’Ajuntament instal·larà en el mateix pati de l’escola durant les properes setmanes.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document