L’Elcimaï Ville de Marseille guanya l’etapa Saint Cyprien- Roses del Tour a Vela

L’embarcació Elcimaï Ville de Marseille es va fer amb l’etapa celebrada ahir entre els ports de la localitat francesa de Saint Cyprien i Roses. Després d’un recorregut de 36 milles, l’Elcimaï va entrar al Port de Roses a les 16 h 06 m, proclamant-se guanyador de l’etapa per davant de Cotes d’Armor i Manche-Basse Normandie, que arribaven a la meta un minut més tard.
Embarcacions al Port de Roses

Embarcacions al Port de Roses

23/07/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Tour de França a Vela, que se celebra des de l’any 1978, està considerada la principal competició de vela anual de França i és un referent esportiu internacional. Durant el mes de juliol, els participants recorren gran part de la costa francesa, des del Canal de la Manxa fins a la costa Mediterrània de Marsella. Els participants es divideixen en les categories general, amateurs i estudiants, i tots ells competeixen amb un mateix tipus de veler anomenat "Mumm 30", de 9,4 metres d’eslora.

A l’expectació de l’arribada de les embarcacions, es va afegir ahir l’obertura del village d’animació situat al Port Esportiu de Roses, on 2.000 m2 de superfície donen cabuda a diferents estands esportius, jocs, botigues, podium, pantalles gegants, bar, actuacions musicals, etc. Avui, el village romandrà obert des de les 11.30 del matí, fins a les 23 h.
Al llarg del dia d’avui se celebrarà la novena etapa del Tour. La sortida de la regata tindrà lloc a les 12.30 h, i serà visible des de qualsevol punt del passeig marítim de la població. L’arribada està prevista entorn a les 17 h. Durant el lliurament de premis, que tindrà lloc als estands instal·lats al Port Esportiu de Roses (19 h), l’Ajuntament de Roses farà entrega a tots els participants d’un pack-obsequi amb samarretes i material promocional

Programa dilluns 23 de juliol

10h Obertura del Village Oficial al Port Esportiu

11h Concentració de regatistes

11.30 h Obertura del Village d’Animació

12.30 h Sortida de la Regata

17h Arribada Regata

19h Lliurament de Premis

20h-21h30 Animació musical New Wave Tour

20h Tancament del Village Oficial

23h Tancament del Village d’Animació

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document