L’Embolic, de Marcel Gros, obre la temporada teatral de tardor al TMR

Aquest diumenge, 2 d’octubre (12 h), el Teatre Municipal de Roses inicia la nova temporada de tardor amb una proposta de l’associació Optimist destinada al públic infantil: L’EMBOLIC, de Marcel Gros. Una oportunitat única per gaudir en família del llenguatge, simbologia i imaginari propis d'aquest cèlebre pallasso, amb l’experiència i saber fer que li proporcionen 30 anys dalt dels escenaris.
MArcel Gros

MArcel Gros

30/09/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Passejant per aquella línia tan fina que separa la realitat de la ficció ens trobem el Pallasso escombrant un gran paper. Tothom se'l mira. I l’espectacle encara no ha començat? Quin embolic!

No se sap com, cau dins un somni..., un d'aquells somnis que sembla realment que estigui passant de veritat... Somnia que és un Pallasso que està davant del públic... Està sol i ho ha de fer tot, ha de presentar, ha d'actuar, fer la neteja... Ja no sap si és l'artista o el mosso de pista... Quin embolic!...

El Marcel viu a la lluna, hi ha una finestra que parla, es fa amic d'una mosca aventurera, coneix un cavall invisible, presenta un programa de la TDT i tot el que et puguis imaginar? Quin embolic!

Omplim els dipòsits d'imaginació, cordem-nos els cinturons, estem a punt d'emprendre el vol... Tot això que està passant és veritat que ho hem somniat, que era veritat?... Quin embolic!

Entrada:
4 euros
Organitza: Optimist
Col·labora: Ajuntament de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Documents

Accions del document