L’estand de Roses reparteix 1.300 racions de suquet de peix al Firatast

El pas del Suquet de Peix de Roses per la darrera edició de FIRATAST de Girona celebrat entre els passats 11 i 13 de novembre, es va tancar amb un èxit total de públic . En total, 1.316 persones van poder degustar el plat per excel·lència de la cuina tradicional rosinca, elaborat per cuiners locals en el mateix recinte amb productes de la llotja de peix de Roses.
Preparació Suquet a Firatast

Preparació Suquet a Firatast

14/11/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Al llarg dels quatre dies de durada del FIRATAST 2011, l’estand de Roses ha generat una gran expectació entre el públic assistent, en mostrar "en directe" l’elaboració del tradicional Suquet de Peix rosinc. A mida que s’anaven preparant els suquets, l’afluència de públic anava en augment i un total de 1.316 van poder degustar el plat, fins finalitzar les existències.

La participació de Roses en la 17a edició del FIRATAST respon a la voluntat del consistori, en col·laboració amb la Confraria de Pescadors de Roses, el Celler Espelt, l’Estació Nàutica de Roses i els quinze restaurants adherits a la campanya, a aprofitar aquest immillorable aparador per donar a conèixer al públic de proximitat la qualitat del peix i de la cuina tradicional del municipi, tot incidint en la seva promoció fora de la temporada d’estiu.

En aquesta línia, la campanya del Suquet de Peix de Roses ha canviat enguany estratègicament la seva línia d’actuació, amb un nou enfoc impulsat justament a la finalització de la temporada d’estiu. Així, des del passat mes de setembre i fins al proper maig de 2012, un total de quinze restaurants adherits a la campanya del Suquet ofereixen de manera permanent en les seves cartes el plat més identitari de la cuina rosinca, treballat en tots els casos amb peix fresc de Roses.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document