L’Interbàsquet 2007 aplega més de 80 equips a Roses

Roses acull des d’ahir i fins al proper dissabte 24 de juny, la celebració de la quarta edició del torneig internacional Interbàsquet Roses 2007, que compta amb la participació d’un total de 82 equips de diferents nacionalitats. El torneig està organitzat pel Club Bàsquet Roses i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, la Diputació de Girona i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).
cartell interbàsquet 2007

cartell interbàsquet 2007

22/06/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En el torneig participen equips de Sèrbia, Donosti, Estònia, França, Itàlia, Madrid, Mallorca, Marroc, Mònaco, Catalunya i Aragó. Concretament, els clubs participants són: Adepaf, Askatuak, Ateneu Monts, Castelló, Cref Madrid, Don Bosco Sassari, Dr. Azua, E.V.B., Giovane Pesaro, Hagetmau, Kalia, La Salle Palma, Monaco, Olavide, Olivar Zaragoza, Orbassano, Palma, Raja Casablanca, Rennes Pa, Robur Osimo, s, Stari Difi, Stela Maris Pesaro, Torrejon Zarautz.

Les categories inscrites van des de la pre-mini fins a la júnior. Atesa la gran quantitat d’equips inscrits, els partits es disputen de forma simultània en les cinc pistes habilitades per a l’ocasió a la zona esportiva del Mas Oliva (tres cobertes i dues exteriors), així com al CEIP Vicens Vives, des de les 8 del matí fins a les 23 h.

L’entrega de trofeus tindrà lloc el dissabte a les 19.30 h

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document